Професионални семена на пипер Пирует F1 (Piruet F1) – вкусни зелени чушки от Syngenta

Още за едни семена на пипер Пирует F1 към своя богат каталог със зеленчуци. Използвайте семената на пипер Пирует F1 (Piruet F1) за ранно засяване в полиетиленови тунели, стъклени оранжерии или за открито производство.

Чушките от този сорт са идеални за приготвяне на зеленчукови салати, за консумиране в свежо състояние със извара или сирене. Тъй като този сорт пипер тип капия формира много голяма и плътна чушка е идеален и за приготвяне на любимите пълнени чушки с ориз на мнозина българи.

Растенията Пирует F1 (Piruet F1) са много мощни, формират плодове с конична форма и имат много дебела стена. Когато узрее, пипер Пирует F1 придобива от зелено до леко жълто-оранжево оцветяване за разлика от качествените български семена на Ръгби домати.

Перфектният търговски вид на пипера е причина семената на Пирует F1 да се ценят изключително в световното производство на чушки. Този сорт се предпочита и заради късата и вегетация.

Сеитбена норма При закрито отглеждане използвате около 2500 растения на декар, а при открито – 4800 растения в дка.
Време на засяване за разсад но не от онлайн семена на домати нови
Семената на пипер Пирует F1 (Piruet F1) се засяват за ранно производство между 5 – 15 февруари. За средно ранно производство се възползвайте от периода 1 – 20 март.

Дълбочината на засяване на семената не трябва да бъде на повече от 2 сантиметра. Най-добре е да спазвате дълбочина между 1,5 – 2 см. Не забравяйте, че за да покълнат семената, температурата на почвата трябва бъде над 15 градуса по Целзий.

Време за засаждане на разсада

Разстояние едно от друго Ако отглеждате по едно растение, схемата на засяване е 60/70 сантиметра между ред и 35/40 между растенията.
Ако използвате схемата на отглеждане за две растения, то използвайте разстоянията 80Х40 см.
Период на плодоносене –
Вид отглеждане Семената на пипер Пирует F1 са предназначени за ранно и средноранно производство. Можете да отглеждате чушките, както на открито, също така и под полиетиленови тунели и стъклени оранжерии.
Добив –

Плодове Плодовете са чушки тип капия с дължина 20 – 22 сантиметра. Формата на пипер Пирует F1 е конична има рамо от 5 – 7 см. Дебелите стени на чушката са сочни и позволяват плода да бъде изпичан. Пиперът има три – четири дяла и зелен цвят, който в ботаническа зрялост става почти жълто – оранжев. Плодовете са идеални, както за свежа консумация също така и в преработено състояние – перфектни за печене.
Брой семена в 1 грам –
{tab=Технически характеристики}

Размер на опаковката – 15/10 см

Семена в една опаковка – 500 бр. семена.

Тегло на продукта – 0,010 кг (10,00 гр.)

Забележка: На гърба на всяка опаковка със семена на пипер Пирует F1 (Piruet F1) има срок на годност на семената и процент на тяхната кълняемост. Производство на качествени паркинг елементи онлайн

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *