Луксозна саксия за интериорно озеленяване и дизайн на офиси, хотели и домове

Саксия и замиакулкус

Професионалните интериорни дизайнери от фирма София Гарден ЕООД представят за вашия дом, хотел и офиси една луксозна саксия в съчетание с красивото цвете Замиокулкас (наричано още цветето на благоденствието и търпението, дървото на банкера, дървото на желанията). Според някои китайски учения отглеждайки това растение у дома вие привличате богатството и благополучието, поради което вида се цени високо при озеленяване интериорно на заседателни зали, мениджърски офиси, кабинети на кметове, общински съветници, министри и др. Друго поверие гласи, че отглеждайки растението у дома то изпълнява вашите най-силни желания. Освен множеството благоприятни въздействия Замията (както още е познато) притежава стилни месести листа, които имат стилен блясък и луксозно излъчване особено ако сте производител на семена от домати ръгби розови.

Това стилно съчетание от елегантна саксия и красиво впечатляващо растение ще бъде неизменна част от вашето интериорно озеленяване в офиса, на вилата, във вашия хотел или ресторант, лоби бар, хотелски комплекс и др.

Предимство на Замиокулкасa (Zamioculcas zamiifolia) е, че е изключително непретенциозно растение както са и повечето български семена на домати. Вирее добре на тъмни места, поради което се цени високо от всички озеленители и интериорни дизайнери, които често се сблъскват с тежката задача да озеленят някой тъмен ъгъл в офис или къща за гости.
Относно поливането цветето на желанията и търпението е не особено претенциозно. Изисква умерено рядко поливане. Обикновено веднъж седмично е абсолютно достатъчно.

Саксийка

Вие получавате:
Саксията заедно със засадено в нея 1 бр. растение Замиокулкас замиофолия (Zamioculcas zamiifolia). Използвана е професионална почва за домашни цветя, която е обезпаразитена и не съдържа вредители, гъбни образувания и др. Саксията е снабдена с отделен контейнер и дренажна система, обвита в специален геотекстил. Всичко това е изработено от професионалните градинари с дългогодишен опит на фирма София гарден ЕООД.

Забележка: Възможни са индивидуални изработки с по-големи растения и по-високи саксии. Разполагаме и с различни по цвят и дизайн саксии, подходящо за вътрешно озеленяване на офиси и домове.

Цвят: Саксията е бяла, но се предлага и в черно.

Размер на отвора на саксията: в горната си част отвора е с размери 24,5/24,5 см, като дъото на саксията е с размери 19/19 см

Височина на саксията: H 46,5 см

Размери на контейнера за цветя: Контейнера е с размери на отвора 24,5/24,5 см, а дъното му е с размери 21/21 см.

Височина на контейнера: H 23,5 см

Вместимост на контейнера: Приблизително 11 литра почва за цветя.

Вместимост на саксията без контейнер: Приблизително 20 литра почва за цветя.

Общо тегло на продукта: 7,200 кг

Растение: Zamioculcas sp. размерите на растението са м/у 20 – 30 см височина, но това няма общо с качествения производител на паркинг елементи от пластмаса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *