Луксозна бяла саксия за озеленяване на офиси Луйджи – перфектна за палми и драцена

GardenBG com представя на своите клиенти луксозна бяла саксия за озеленяване на офиси и хотели. Саксийката е изработена от висококачествена пластмаса в бял цвят и има приятен гланц. Основно предимство е нейната напоителна система, с която може да оставите Вашите цветя до 4 седмица без поливане, но това не важи ако отглеждате семена на домати сорт ръгби или качествени сортови семена на домат розов и червен.

При всяка направена онлайн поръчка на саксията за офис и хотел ще получите и специален контейнер за отглеждане на различни видове палми, драцена, каскадни цветя и др., в който е дбавена и напоителната система.

Освен Драцени, в този модел саксии луксозни за хотели и офиси можете да отглеждате и не много големи палми (финикова палма, Вашингтония) особено ако ги отглеждате от специални сортови семена за палми.

Вписва се добре във всякакви интериорни пространства не само заради изчистения си без релефи и орнаменти дизайн, но и заради неутралния си бял цвят.

Освен у дома, професионалистите използват тази саксия за Драцена за декориране на спа хотели в Златни пясъци, Обзор, Свети Влас и други морски курорти. Саксия Бялата Джина може да се използва за аранжиране и на ресторанти например в туристически градове като Мелник, Трявна, Копривщица, Триград, Хисаря и други.

Този модел гладка гланцирана саксия е подходяща и за създаване на цветна атмосфера на сватби, партита и коктейл вечери. Достатъчно е да засадите една ярко червена, оранжева, жълта или розова мини роза в нея. Този модел саксия за офиси е подходящ за отглеждане и на Циклама.

Цвят: Бял с гланцирана повърхност.

Размери на този модел луксозна саксия за палми и папрати: 28.5Х28.5ХH54 см

Материал на сандъче за подправки: Пластмаса, както е качествения нов ограничител за трева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *